İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Fatih Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

May

İlçemizde düzenlenen Liseler Arası Genç Kızlar Futbol Turnuvası'nda  "Kız Futbol Takımımız" rakibi Samandıra Kız A.İ.H.L'yi final karşılaşmasında 3-1 yenerek şampiyon olmuştur. Bütün sporcularımızı tebrik eder, başta Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Eren İPEK ve Kerim AYHAN olmak üzere emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

İŞKUR Sancaktepe Hizmet Merkezinde görevli İş Kulübü Lideri Çiğdem TEKİN tarafından okulumuz son sınıf öğrencilerine yönelik İş Arama Becerileri, Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi verilmiştir. Sancaktepe İŞKUR yetkililerine teşekkür ederiz.

May

Bugün oynanan Yarı Final müsabakasında "Kız Futbol Takımımız" rakibi "Nermin Ahmet Hasoğlu İ. H. L. 'yi" 10-0 yenerek adını Finale yazdırmıştır. Tüm öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kerim AYHAN ile Eren İPEK'i tebrik ediyor, sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı diliyoruz.

May

Okulumuzda Matematik Öğretmenimiz Levent MERTER'in organize ettiği ve 46 öğrencimizin katıldığı satranç turnuvası başladı.

Şu an lig aşamasında olan turnuva, gruplara ayrılan oyuncularla 4. gününde devam ediyor. Lig aşamasının 2 hafta sürmesi bekleniyor.

Tüm oyuncularımıza başarılar diler, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

26 Nisan Dünya Fikri Mülkiyet Günü kapsamında Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Rükiye ERTAŞ'ın organizasyonu ve yönetimiyle okulumuzda farkındalık çalışmaları yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Biyoloji Öğretmenimiz Teslime SELBES'in organizasyonuyla 11/A ve 11/B sınıfı öğrencilerimizle birlikte göz, beyin, böbrek ve akciğer diseksiyonu gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Bekir BAYRAM'ın da katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz keyifli ve öğretici dakikalar geçirdi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İçemizde düzenlenen Liseler arası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda Okul Masa Tenisi Takımlarımız kendi  kategorilerinde ilçe 2.'si olmuşlardır. Yaklaşık 6 saat süren mücadele örneği gösteren  öğrencilerimizi ve  Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Eren İPEK ile Kerim AYHAN'ı can-ı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının hayat boyu devam etmesini diliyoruz.

Nis

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerimizle birlikte Biyoloji Öğretmenimiz Teslime SELBES'in koordinesinde ODAP yetkililerinden Gönül Hanımın, Esin Hanımın ve Eren Beyin katılımı ile 18.04.2024 tarihinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi gezisi yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve ODAP yetkililerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi" kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Merve BAŞPINAR'ın organizasyonu ve 11/E sınıfından Hatice Kübra TÜRK ile Hazal TAŞ'ın tasarımıyla pano hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda ODAP Projesi kapsamında Yaratıcı Faaliyetler Şenliği yapıldı.

15 Nisan 2024 Tarihinde:  Müzik (Konser),

16 Nisan 2024 Tarihinde: Spor (Yakan Top Turnuvası),

17 Nisan 2024 Tarihinde: Resim (Ebru Yapımı) etkinlikleri düzenlendi.

Mrt

Sancaktepe Kaymakamımız Sn. Ahmet KARAKAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hale BAĞCE ÖZBAŞ, Şube Müdürümüz Sn. İrfan ŞENER ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle buluştu.

Mrt

Okulumuzda Biyoloji Öğretmenlerimiz Teslime SELBES ve Zeki KARAÇAM'ın organizasyonuyla 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle birlikte "Hücre Modeli ve Hücre Bölünmesi" konulu "Biyoloji Sergisi" düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Tarih Öğretmenimiz Sezgin BAKİ'nin organizasyonu ve yönetimiyle, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı düzenlendi.

Mrt

Sancaktepe İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen Eczacı Muhammet Yuşa CAN tarafından öğrencilerimize yönelik 13.03.2024 tarihinde, saat 10.30'da  "Akılcı İlaç Kullanımı" konulu seminer düzenlendi. İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz...

Mrt

Sancaktepe İlçe Milli Eğiim Müdürlüğü adına "1 - 7 Mart Yeşilay Haftası" okulumuz tarafından kutlandı.